Home Laatste Feyenoord Nieuws Persoonlijke prijs voor Mats Wieffer

Persoonlijke prijs voor Mats Wieffer

door Redactie FR010.nl
0 reacties UTRECHT, 3-9-23, Stadion Galgenwaard, Dutch eredivisie, FC Utrecht - Feyenoord, Feyenoord player Calvin Stengs scores 1-2, Feyenoord player Luka Ivanusec, Feyenoord player Mats Wieffer, Feyenoord player Santiago Gimenez

Mats Wieffer heeft zijn eerste persoonlijke prijs van het seizoen binnen gesleept. Het doelpunt dat de middenvelder in de derde speelronde van dit seizoen maakte tegen Almere City FC is door Feyenoord-supporters op Instagram verkozen tot Doelpunt van de Maand augustus.

In de 50ste minuut van de wedstrijd volleerde Wieffer een hoekschop van de voet van Calvin Stengs langs Almere-doelman Bakker. Mats Wieffer zette Feyenoord hiermee op een 4-0 voorsprong. De wedstrijd eindigde in een 6-1 overwinning.

De treffer kreeg op Feyenoords officiële Instagram-account de meeste stemmen en won het in de finale van de 1-2 van Santiago Gimenez in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 |