Home Laatste Feyenoord Nieuws Groepsfase Champions League in uitverkochte Kuip

Groepsfase Champions League in uitverkochte Kuip

door Redactie FR010.nl
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Alle thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League worden gespeeld in een uitverkochte Kuip. Zaterdagochtend waren leden van Het Legioen en Kameraadjes Junioren aan de beurt om een passe-partout te bemachtigen. Door de enorme vraag waren de tickets binnen een mum van tijd uitverkocht.

Feyenoord neemt het in de groepsfase van de Champions League op tegen Atlético Madrid, Lazio en Celtic. Deze drie tegenstanders kwamen donderdag 31 augustus uit de balletjes in Monaco. Het Europese avontuur van het seizoen 2023-2024 begint op dinsdag 19 september in Rotterdam, wanneer het team van trainer Arne Slot het opneemt tegen het Schotse Celtic. De wedstrijd begint om 21:00 uur.

Zwarthandel

Geen passe-partout kunnen bemachtigen? Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd dan ook tickets buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Jan Willem 9 september 2023 - 12:48

Jammer dat de overige supporters geen kans krijgen op deze manier.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws