Home Laatste Feyenoord Nieuws Denzel Hall: ‘Bij Heerenveen kan ik mij goed ontwikkelen’

Denzel Hall: ‘Bij Heerenveen kan ik mij goed ontwikkelen’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Denzel Hall speelt dit seizoen bij SC Heerenveen. De verdediger speelde afgelopen jaar op huurbasis bij ADO en maakte in de voorbereiding de overstap naar SC Heerenveen.

Hall is duidelijk over zijn transfer naar het Noorden van het land. ‘Het duurde uiteindelijk best wel lang, omdat Milan van Ewijk daar nog moest vertrekken. Toen hij weg was, kwamen ze pas concreet. Voor mij is Heerenveen een goede plek waar ik me, na ADO, goed kan ontwikkelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert