App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Orkun Kökçü verkozen tot speler van het jaar

Orkun Kökçü verkozen tot speler van het jaar

door Feyenoord.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Orkun Kökçü is maandagavond verkozen tot Eredivisie speler van het jaar 2022-2023. De voormalig aanvoerder, die deze zomer een transfer maakte naar SL Benfica, werd door de meerderheid van de Eredivisie-aanvoerders verkozen tot de beste speler.

Tijdens de Eredivisie Awards in Utrecht was Orkun Kökçü speciaal overgekomen vanuit Portugal. Onder toeziend oog van zijn oud-trainer Arne Slot kreeg hij de award uitgereikt uit handen van zijn ouders. Voor de middenvelder is deze individuele prijs de zoveelste bekroning van een ijzersterk seizoen met Feyenoord.

Speciaal plekje

Kökçü was zichtbaar geëmotioneerd na het ontvangen van de award. Hij sprak van geduchte concurrenten die samen met hem de strijd aan gingen voor de prijs. De trofee bestempelt het goede seizoen dat hij als aanvoerder heeft gedraaid. Een memorabel seizoen, dat voor altijd een speciaal plekje zal hebben in zijn geheugen.

Concurrenten

Met het winnen van de prijs bleef hij teamgenoten Santiago Gimenez en Dávid Hancko voor. Ook oud-PSV’er Xavi Simons en voormalig FC Twente speler Václav Černý bleven achter de Turks international.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert