Home Laatste Feyenoord Nieuws Arne Slot duidelijk: ‘Als hij tegen die tijd nog steeds hier is, zal hij gewoon weer aansluiten’

Arne Slot duidelijk: ‘Als hij tegen die tijd nog steeds hier is, zal hij gewoon weer aansluiten’

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Javairô Dilrosun was zondag de grote afwezige bij Feyenoord. De aanvaller zat niet bij de selectie.

Feyenoord-trainer Arne Slot gaf zondag direct duidelijkheid. ‘Vrijdag kwam Dilrosun naar me toe. Op dat moment had hij de indruk dat hij dichtbij een transfer was. Hij vroeg me of hij niet hoefde te trainen. Ik stemde daarmee in, omdat we verwachtten dat hij snel een nieuwe club zou vinden. Dat is uiteindelijk vrijdag niet gebeurd.’

Uiteindelijk ging de transfer niet door. Omdat Dilrosun vrijdag niet trainde besloot Slot hem ook buiten de selectie te laten. Een transfer lijkt nog steeds mogelijk omdat in het buitenland de transferperiode nog niet afgelopen is. ‘Als hij tegen die tijd nog steeds hier is, zal hij gewoon weer aansluiten. Wanneer we over twee weken weer beginnen, zullen we wel zien of hij er weer bij is,’ sluit Slot af.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 |