App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord bevestigt vertrek Ramon Hendriks

Feyenoord bevestigt vertrek Ramon Hendriks

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Feyenoord en Vitesse zijn het eens geworden over de verhuur van Ramon Hendriks. De 22-jarige verdediger, wiens contract bij Feyenoord met één seizoen wordt verlengd tot medio 2026, komt daardoor de rest van het lopende seizoen uit voor de Eredivisieclub uit Arnhem.

De in Hendrik-Ido-Ambacht geboren Hendriks maakte in de zomer van 2017 de overstap van de jeugdopleiding van FC Dordrecht naar Feyenoord Academy. In seizoen 2021-2022 haalde trainer Arne Slot de linksbenige back bij de selectie van Feyenoord 1, waarna een officieel debuut al snel volgde en hij meermaals in actie kwam in de Eredivisie en de UEFA Conference League. Afgelopen seizoen was Hendriks verhuurd aan FC Utrecht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert