Home Laatste Feyenoord Nieuws Ivanušec: ‘ Ik had ze gezegd dat ik hier graag naar toe wilde ‘

Ivanušec: ‘ Ik had ze gezegd dat ik hier graag naar toe wilde ‘

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Vanmiddag was de perspresentatie van kersverse aanwinst Luka Ivanušec.

Na een aantal dagen in Nederland heeft hij al kunnen ervaren hoe groot Feyenoord is. De geruchten rond zijn overstap waren er al even, toch liet de daadwerkelijke overstap lang op zich wachten. ‘Er waren belangrijke wedstrijden voor Dinamo, en ik had nog een contract voor twee jaar’, aldus de Kroaat. ‘Het was normaal voor mij om de belangrijke wedstrijden te spelen om te proberen de Champions League of de Europa League te halen. Ik had ze gezegd dat ik hier graag naar toe wilde. Uiteindelijk hebben ze me ook gewoon laten gaan.’

‘Ik kan als linksbuiten spelen, als aanvallende middenvelder. Ik vind allebei de posities fijn. Het maakt voor mij geen verschil. Ik doe mijn best op allebei de posities’, aldus Ivanušec.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert