Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman: ‘Alles staat in het teken van elkaar motiveren’

Hartman: ‘Alles staat in het teken van elkaar motiveren’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman gaat zijn tweede seizoen in als basisspeler bij Feyenoord. In gesprek met Voetbal International vertelt de linksback de sfeer in de groep heel belangrijk te vinden.

”Ons grootste geheim vorig jaar was dat we als een familie met elkaar omgingen.”  We waren een vriendenteam. Elke ochtend reed ik met een glimlach naar de club omdat ik weer een dag met mijn vrienden ging doorbrengen. Er viel nooit een onvertogen woord. Je kon een bal verliezen in het veld en niemand die zeurde, sterker, iedereen loste het op voor elkaar. We probeerden elkaar te pushen in nóg sterker worden, nóg scherper, nóg beter.”

”Die sfeer hangt er nu weer op de club. Elke ochtend beginnen we met een Breakfastclub, waarbij je voor het ontbijt al een aantal oefeningen afwerkt. Begint om half negen en in het begin deden er maar twee of drie spelers aan mee. Nu zijn we met meer dan vijftien. Challenges volgen elkaar op. We hebben nu allemaal een ring om die meet hoe lang, diep en goed je slaapt. Probeer je toch weer zo goed mogelijk te doen, want dan kan je wat winnen. Alles staat in het teken van elkaar motiveren. Echt top.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws