App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Lingr: ‘Ik ben blij hier te zijn en ik ga er vol voor’

Lingr: ‘Ik ben blij hier te zijn en ik ga er vol voor’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Vanmiddag was de perspresentatie van nieuweling Ondřej Lingr. Lingr geeft aan dat de transfer snel van de grond kwam.

‘Het was de afgelopen dagen ook een beetje een carrousel’, aldus Lingr op een vraag van Rijnmond tijdens de persconferentie. ‘Het ging allemaal heel snel. Ik heb er van genoten, vooral zondag. Een kippenvel moment. Ik ben blij hier te zijn en ik ga er vol voor.’

Met zijn vorige ploeg Slavia Praag mocht hij al vaker van de sfeer proeven in De Kuip.  ‘Dat heeft bij mij toch wel wat teweeg gebracht. Eigenlijk was Feyenoord constant de betere ploeg. Dat was aan de ene kant jammer. Wat me bij is gebleven is het moment dat je het stadion binnen komt. Het lied ‘mijn Feyenoord’. Dan kom je bijna nergens tegen.’

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 29 augustus 2023 - 20:13

Welkom bij onze trots!!!!

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert