Home Laatste Feyenoord Nieuws Wijffels: ‘Welke wapens heeft Feyenoord?’

Wijffels: ‘Welke wapens heeft Feyenoord?’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren met klinkende cijfers zijn derde competitieduel. In de Voetbalpodcast van het AD bespreekt Maarten Wijffels de situatie bij de Rotterdammers.

“Voor Feyenoord telt de wedstrijd in Utrecht komende week. Daar mag Feyenoord het laten zien. Dat wordt de eerste champions League wedstrijd van het seizoen.” Feyenoord moet laten zien wat er veranderd is. “Welke wapens heeft Feyenoord? In de zin van, welke wapens hebben ze die wat toevoegen aan wat ze vorig seizoen hadden. In de Champions League is het niveau van vorig seizoen halen niet goed genoeg. Dat kan hem zitten in, hoe voorspelbaar ben je. Arne Slot legt heel helder uit waar het aan schort. Jahanbakhsh is klaar bij Feyenoord, die is niet goed genoeg meer. Nu stond die Minteh daar, hij wil wel met buitenspelers blijven spelen hij gaat niet met twee spitsen spelen. Ueda hoort er eigenlijk ook in, maar hij is niet complementair aan Gimenez. Dus hij blijft nog wel met buitenspelers spelen. Hij zal iets moeten zoeken om de voorspelbaarheid te lijf te gaan. Als die buitenspelers hun man niet voorbij komen en de backs doen het ook niet. Een beetje Champions League club heeft Feyenoord dan klem. Dus Utrecht uit wil je het ook zien. Wat zijn de verrassingselementen in het spel van Feyenoord. Wat zijn de wapens die je in zo’n wedstrijd naar boven haalt.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Bert 28 augustus 2023 - 11:54

Verstandige taal en we gaan het zien.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws