App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Jans: ‘Nu heeft hij te maken met de wetten van een Nederlandse topclub’

Jans: ‘Nu heeft hij te maken met de wetten van een Nederlandse topclub’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Na een lange transfersoap maakte Ramiz Zerrouki deze zomer eindelijk de overstap naar Feyenoord. Gisteravond vertelde zijn oude trainer Ron Jans dat hij contact heeft gehad met Zerrouki. Collega-analisten Rafael van der Vaart en Ibrahim Afellay denken dat het wel goedkomt met de Algerijns international.

“Ze hebben veel moeite gedaan”, zegt Jans. “Op dit moment is hij helaas een beetje het vijfde wiel aan de wagen.”  “Als mensen iets speciaals doen of eventjes iets minder goed zitten, vind ik het altijd leuk om contact op te nemen. We hebben dus even met elkaar gesproken. Ik ben ervan overtuigd dat hij nog een heel belangrijke rol gaat spelen bij Feyenoord, maar nu heeft hij te maken met de wetten van een Nederlandse topclub.”

Afellay denkt dat Zerrouki  ‘misschien gewoon wat meer aanpassingstijd nodig heeft.’ “Dat kan toch?” Van der Vaart is het met hem eens. “Hij is met hoge verwachtingen naar Feyenoord gekomen, ook omdat hij echt heel goed is. Ik vind hem echt een waanzinnige speler. Maar nu gaat het even minder.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert