App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Zechiël: ‘Geweldig, super mooi, dankbaar’

Zechiël: ‘Geweldig, super mooi, dankbaar’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Nadat hij al eerder minuten maakte in oefenwedstrijden, viel hij vandaag in in de wedstrijd tegen Almere City en maakte daarmee zijn officiële debuut voor Feyenoord. Na afloop staat een trotse Gjivai Zechiël voor de camera van ESPN.

‘Geweldig, super mooi, dankbaar’, aldus de jongeling tegen ESPN. ‘Een supermooi moment. Hier droom je van. Het is officieel natuurlijk. Het was ook al supermooi tegen Villarreal. Vandaag is officieel, dat doet ook wel iets extra’s.’  Na het laatste fluitsignaal was de debutant in tranen en vond hij steun bij ploeggenoot Lutsharel Geertruida. ‘We hebben alleen maar lieve jongens in de groep maar Lutsharel wel extra’, aldus Zechiël.

Tot slot werd hem nog gevraagd wat zijn sterke en zijn zwakke punten zijn. ‘Ik denk dat ik altijd wel hoog in mijn energie zit. Energie brengen in het team. Ook comfortabel ben aan de bal. Waar ik beter in kan worden is in het fysiek. Dat heeft natuurlijk tijd nodig. We zijn er wel mee bezig.’

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert