App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Woerts: ‘Hij heeft een groot aantal Vrienden van Feyenoord uitgekocht’

Woerts: ‘Hij heeft een groot aantal Vrienden van Feyenoord uitgekocht’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Video Rijnmond

Vastgoedondernemer Bert van den Brink ondersteunt Feyenoord momenteel financieel. Het vermogen van Van den Brink, die groot is geworden met een kippenfokkerij, wordt geschat op zo’n 450 miljoen euro. Chris Woerts gaat in op de situatie op zijn Twitter-account.

Onlangs investeerde hij zo’n drie en een half miljoen euro in sc Cambuur. De ondernemer heeft een groot Feyenoort hart en lijkt de investeringen rondom Cambuur stop te zetten. “Hij is een grote Feyenoord-fan. Hij wil die club ook supporten en hij gaat uit het stichtingsbestuur van SC Cambuur, want je mag niet in dienst zijn van twee clubs tegelijkertijd.”

“Hij heeft een groot aantal Vrienden van Feyenoord uitgekocht”, vervolgt Woerts. “Hij heeft ook nog een extra geldbedrag aan Feyenoord gegeven. Daarom kunnen ze nu zo actief zijn op de spelersmarkt. Dit is een goede ontwikkeling voor Feyenoord.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert