Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Bayern München pakt niet door voor Geertruida’

‘Bayern München pakt niet door voor Geertruida’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: MIscha Keemink

Feyenoord hoeft in de laatste dagen van de transfermarkt niet meer te vrezen voor een vertrek van Lutsharel Geertruida. De 23-jarige Rotterdammer is niet langer de voornaamste kandidaat.

Volgens Florian Plettenberg van het Duitse Sky Sports was Geertruida wel in beeld, maar is Der Rekordmeister nooit concreet geweest. Er zijn geen gesprekken gevoerd tussen Feyenoord en Bayern München en de Duitse koploper heeft zich ook niet gemeld bij het management van Geertruida.

Trainer Thomas Tuchel heeft de wens om Trevoh Chalobah van Chelsea aan te trekken als opvolger van de vertrekkende Pavard. De kans is groot dat Geertruida tot minimaal de winterstop actief blijft in De Kuip.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws