App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Ivanušec: ‘Dat heeft de doorslag gegeven’

Ivanušec: ‘Dat heeft de doorslag gegeven’

door Dominique Rademaker
1 reacties

Luka Ivanušec bevestigde vanavond na de wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Sparta Praag dat het zijn laatste wedstrijd was voor de Kroaten en dat hij de overstap zal maken naar Feyenoord. De 24-jarige Kroaat heeft al afscheid genomen en gaat kort in op zijn overstap naar de Rotterdammers.

”De sterke wens van Feyenoord om me aan te trekken heeft de doorslag gegeven. Feyenoord is de Nederlandse kampioen, speelt in de Champions League en ik geloof dat het een goede stap is in mijn carrière.”

Trainer Bišćan vertelde tijdens de persconferentie dat hij er alles aan heeft gedaan om de international te overtuigen om bij Dinamo Zagreb te blijven.”Ja, ik bleef de hele tijd aandringen. We moeten zijn beslissing respecteren. Ik wens hem veel geluk, we zullen hem missen, want hij is een uitstekende speler. ”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Eddie Top 25 augustus 2023 - 12:09

Superaanwinst

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert