App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord beschikt wederom over de beste grasmat

Feyenoord beschikt wederom over de beste grasmat

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De grasmat van De Kuip is voor het negende achtereenvolgende jaar verkozen tot beste van Nederland. Evgeniy Levchenko, voorzitter van Spelersvakbond VVCS, reikte donderdagmiddag in Stadion Feijenoord de prijs uit voor het ‘Beste veld van de Eredivisie seizoen 2022-2023’.

‘Dit is voor ons als veldteam natuurlijk de kers op de taart,’ zegt Mario Spaans, die sinds vorig jaar november actief is als grasmeester van Stadion Feijenoord. ‘Het is mooi dat we het zo succesvolle kampioensjaar van Feyenoord 1 hebben kunnen afsluiten met deze eervolle prijs. We werken iedere dag met ons hele team keihard om het veld in De Kuip en ook de velden op 1908 en Varkenoord zo optimaal mogelijk te krijgen. Ook het lopende seizoen liggen er voor ons weer volop uitdagingen met onder meer de Champions League die eraan komt.’

De eindstand van de VVCS Veldencompetitie komt jaarlijks tot stand via de aanvoerders van de bezoekende clubs, die na elk competitieduel een cijfer voor het veld geven. Net als de afgelopen acht seizoenen werd het veld van De Kuip als beste beoordeeld. De grasmat kreeg, net als die van de Johan Cruijff ArenA, het cijfer 4,59 op een schaal van vijf.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert