Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Acht spelers op de nominatie om te vertrekken’

‘Acht spelers op de nominatie om te vertrekken’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij Feyenoord staan er acht spelers op de nominatie om in de laatste week van de transferwindow nog te vertrekken, zo meldt 1908. Neraysho Kasanwirjo, Thomas van den Belt, Quinten Timber, Javairô Dilrosun, Alireza Jahanbakhsh, Patrik Walemark, Antoni Milambo en Gjivai Zechiël kunnen allemaal nog vertrekken uit Rotterdam.

De selectie van de Rotterdammers is op dit moment overvol, daarom hoopt Feyenoord nog op een aantal uitgaande transfers. Op dit moment loopt er rondom deze spelers niets concreets, maar dit kan snel veranderen. Opvallende naam in het rijtje is Thomas van den Belt, die deze zomer door Feyenoord werd aangetrokken. Echter draaide hij een mindere voorbereiding en de Rotterdammers hopen dat hij zich spoedig zal ontwikkelen, dat mag in De Kuip of elders op huurbasis.  Ook Quinten Timber, die pas een jaar aan boord is, mag vertrekken. De jongeling heeft te kennen gegeven niet als rechtsback te willen spelen, wat zijn perspectief niet ten goede komt. Voor Feyenoord is zowel huur als een permanente deal bespreekbaar.

Alireza Jahanbakhsh is een van de grootverdieners en mag daardoor uitkijken naar een andere club. Dat geldt ook voor Dilrosun, die echter prima op zijn plek zou zitten in Rotterdam. Walemark, Milambo en Zechiël mogen alle drie verhuurd worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert