Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ondřej is momenteel in Rotterdam voor een medische keuring’

‘Ondřej is momenteel in Rotterdam voor een medische keuring’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft zijn gewenste versterking bijna binnen. Ondřej Lingr verblijft momenteel in Rotterdam voor zijn medische keuring en de verwachting is dat de deal daarna snel wereldkundig zal worden gemaakt.

In aanloop naar de Europa League-play-off wedstrijd tegen FC Zorya Luhansk gaf persvoorlichter Michal Býček antwoord op de vraag of Lingr al in Nederland is. Ondřej is momenteel in Rotterdam voor een medische keuring’, zegt Býček. ‘Als alles officieel is, zullen we het bekendmaken.’

Reageer op dit artikel

1 reacties

Chris van Loon 24 augustus 2023 - 12:13

Toch een aankoop die niemand een week geleden had verwacht! Altijd leuk een speler uit de hoge hoed!

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws