Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez: ‘Als dit je belangrijkste aankoop is…’

Perez: ‘Als dit je belangrijkste aankoop is…’

door Dominique Rademaker
3 reacties Foto: Mischa Keemink,

De ontwikkelingen bij Feyenoord in de transferperiode kunnen Kenneth Perez op dit moment nog niet bekoren. Calvin Stengs kwam voor 6 miljoen euro over van Nice, maar kan nog niet aan de verwachtingen voldoen. ”Als dit je belangrijkste aankoop is…”, begint de analist bij Voetbalpraat.

“Je belangrijkste aankoop moet een gamechanger zijn, iemand die iets betekent voor je ploeg. Dat is Stengs niet. Ik denk dat hij fantastisch meevoetbalt als alles weer op rolletjes loopt. Dan laat hij met acties zien hoe goed hij kan voetballen.”

“Maar het gaat erom wanneer je bij Sparta-uit in de problemen zit”, gaat Perez verder. “Het gaat erom dat hij dán een vrije trap neemt of een actie inzet. Dat is voor mij een speler die veel geld waard is. Dit vind ik heel veel geld voor een meeloopvoetballer.”

 

Reageer op dit artikel

3 reacties

Arjan 22 augustus 2023 - 12:57

Gelukkig is nooit zoveel voor Perez betaald

Reply
Ina 22 augustus 2023 - 13:14

Tot nu toe een teleurstellende transfer periode.Teveel verkocht en weinig goeds ingekocht.

Reply
Ruud 23 augustus 2023 - 17:42

Ik ben het nooit eens met Perez, maar nu heeft hij wel een punt🤔.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws