Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam: ‘Natuurlijk wil Feyenoord afscheid nemen van een aantal spelers’

Krabbendam: ‘Natuurlijk wil Feyenoord afscheid nemen van een aantal spelers’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Dick Voormekaar Podcast bespreekt Martijn Krabbendam met Michel van Egmond de ”overbodige buitenspelers” bij Feyenoord.

Nadat eerder vandaag bekend werd dat Feyenoord zowel Ivanušec als Lingr op korte termijn aan zich zal binden, geeft Krabbendam te kennen dat Feyenoord graag op korte termijn een aantal spelers zou willen verkopen. ‘Natuurlijk wil Feyenoord afscheid nemen van een aantal spelers. Je kunt natuurlijk wel als club willen verkopen, de spelers moeten ook willen er moet een club komen die ook nog eens salarissen biedt waar ze zich in kunnen vinden.’

De namen die volgens de heren het meest in aanmerking komen voor een transfer zijn Alireza Jahanbakhsh en Javairô Dilrosun. Waar de Iraniër een contract heeft voor nog één seizoen is Dilrosun voorlopig tot juli 2026 aan Feyenoord verbonden

Reageer op dit artikel

1 reacties

Joop 23 augustus 2023 - 16:13

Jahanbakhsh nooit weg doen. Blijft van waarde en ligt goed in de groep en bij supporters.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws