App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: ‘Raad van Commissarissen blokkeert transfer Idrissi’

1908: ‘Raad van Commissarissen blokkeert transfer Idrissi’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Het leek allemaal rond: Oussama Idrissi zou terugkeren naar Feyenoord. Zelfs de huisvesting was al geregeld. Het liep allemaal anders, want de Raad van Commissarissen van Feyenoord stak een stokje voor de transfer.

1908 weet vanavond te melden dat Sevilla met een aantal forse aanvullende eisen op de proppen kwam. Hierbij moet gedacht worden aan prestatiebonussen als het doorkomen van de groepsfase van de Champions League en het binnenslepen van prijzen met het team. Individueel waren de bonussen gericht op het aantal goals. De winstaandelen zouden voor Feyenoord in de miljoenen gaan lopen: dát gegeven werd als onverantwoord ingeschat door de Raad van Commissarissen.

Tevens is er momenteel een overschot op de rechtsbuiten-positie. Yankuba Minteh, Calvin Stengs, Igor Paixão, Patrik Wålemark, Javairô Dilrosun én Alireza Jahanbakhsh kunnen allemaal uit de voeten op die positie en van de laatste 3 is inmiddels bekend dat Feyenoord niet onwelwillend tegenover een vertrek staat. Tot nu toe loopt er echter niets concreets.

Ook de ontwikkeling van Sauer en de komst van Ivanušec spelen mee in de beslissing om voorlopig een stokje voor de transfer te steken.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Pieter van Aalst 22 augustus 2023 - 22:59

En terecht! Nu wel genoeg spelers voor die posities. Dan zou ik eerder nog een nummer 8 halen.

Reply
FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert