Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: ‘Feyenoord staakt onderhandelingen voor Barco’

1908: ‘Feyenoord staakt onderhandelingen voor Barco’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens 1908 heeft Feyenoord besloten om de concrete belangstelling voor Barco te laten varen. Afgelopen weekend brachten de Rotterdammers nog een formeel bod uit op de Argentijn, maar dit bod werd door zijn club River Plate van tafel geveegd.

River Plate wil meer dan tien miljoen euro voor Barco en dit is Feyenoord te gortig.  De verwachting is ook dat er geen nieuwe aanbieding zal komen vanuit de Rotterdammers. De focus ligt nu volledig op de komst van Luka Ivanušec, welke zéér dichtbij is.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Pulisic 22 augustus 2023 - 16:21

Nu die Kroaat komt logsch

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws