App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem: ‘Zonder Zerrouki op het middenveld zou het beter gaan, dachten veel mensen’

Van Hanegem: ‘Zonder Zerrouki op het middenveld zou het beter gaan, dachten veel mensen’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord-icoon Willem van Hanegem was niet onder de indruk in de tweede speelronde van de Eredivisie. In het Algemeen Dagblad geeft hij zijn visie op het spel van de ploeg van Arne Slot.

“Het was bedroevend wat Feyenoord liet zien. Yankuba Minteh maakte het verschil. Die was zo dreigend dat Sparta vaak één of twee mensen in de rug van Django Warmerdam moest zetten om dat gevaar in te dammen”, aldus Van Hanegem. Het middenveld blijft tot op heden een probleem voor Arne Slot. “Mats Wieffer was wederom niet best. Zonder Ramiz Zerrouki zou het beter moeten gaan op het middenveld, dachten veel mensen. Maar Wieffer en ook Quinten Timber, die het spel vertraagt en vaak geen idee heeft hoe vrij hij staat, speelde weer slecht. Zoals ik ook Dávid Hancko iets te vaak blind met de bal de drukte in zag lopen.”  Van Hanegem was wel te spreken over debutant Leo Sauer. “Zijn landgenoot Leo Sauer was wel een lichtpunt. Leuke speler is dat.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Mike Brandenburg 22 augustus 2023 - 20:30

Het ging ook heel veel beter, maar als jij op het middenveld en aanval van zes man, maar twee man opstelt die structureel scoren en maar een man die structureel mensen voor de goal zet, dan is het overduidelijk een aanvallend probleem dat je geen kansen creërt of dat je scoort, uiteindelijk waren het ook weer die twee spelers die het verschil maakten, Paixão die Gimenez voor de goal zet en deze die het weer afmaakt. Uiteindelijk komen de spelers die wel kansen creëeren en goals scoren in het veld en maak je nog gelijk.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert