App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hiele: ‘Misschien is het toch eens tijd om nader onderzoek te doen’

Hiele: ‘Misschien is het toch eens tijd om nader onderzoek te doen’

door Dominique Rademaker
0 reacties

Justin Bijlow is opnieuw langere tijd uit de roulatie. Voormalig Feyenoord-doelman Joop Hiele vraagt zich af of de club het blessureleed van de doelman niet eens nader moet onderzoeken.

“Ik ken Justin al vanaf zijn jeugdjaren bij de club”, zegt Hiele in De Telegraaf. “Wat is de reden dat hij elk seizoen zoveel wedstrijden mist? Het zijn elke keer incidenten en andere blessures, maar misschien is het toch tijd om eens al die blessures naast elkaar te leggen en onderzoek te doen.” Hiele is van mening dat Bijlow ‘nog steeds een toptalent is’, die bij Feyenoord én Oranje onder de lat thuis hoort. “Maar hij is inmiddels 25 jaar. Trainers zetten hem elke keer direct weer onder de lat als hij terug is van een blessure en dat gun ik hem ook. Over zijn kwaliteiten bestaat geen discussie. Maar Feyenoord moet als club ook aan andere aspecten denken.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert