App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ‘Dat is normaal iets wat ons niet overkomt’

Slot: ‘Dat is normaal iets wat ons niet overkomt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord bleef zondagmiddag steken op een 2-2 gelijkspel bij Sparta.

Na afloop reageerde Slot op de wedstrijd.  De oefenmeester erkende dat Feyenoord niet goed begon. ‘Nu kregen we het ook nog voor elkaar om dan bal te verliezen en de counter weg te geven’, aldus Slot tegenover ESPN. ‘Dat is normaal iets wat ons niet overkomt. Maar ook een elftal wat nooit opgeeft en tot de laatste minuut blijft vechten om tot een resultaat te komen. Eigenlijk weer veel van hetzelfde.’

Uiteindelijk zag hij zijn elftal een betere tweede helft spelen. ‘Toen hebben we denk ik ook nog voldoende mogelijkheden gehad om in ieder geval nog sneller de aansluitingstreffer te maken.’ Debutant Sauer maakte de gelijkmaker. ‘Het is ontzettend knap als je 17 jaar bent en je hebt zo gespeeld in de voorbereiding.’ Slot geeft aan dat Feyenoord nog niet klaar is op de transfermarkt.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert