Home Laatste Feyenoord Nieuws Blessure Bijlow heeft mogelijk gevolgen voor transfer Ivanusec

Blessure Bijlow heeft mogelijk gevolgen voor transfer Ivanusec

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

“Ik denk dat we sowieso een keeper moeten aantrekken”, begon Slot na het gelijkspel bij Sparta, waar Timon Wellenreuther onder de lat stond. “We moeten dan goed bedenken wat we willen. Wordt het een eerste doelman die de voorkeur krijgt boven Timon, of kiezen we juist voor iemand achter Timon? En wat kost dat? We moeten goed nadenken hoe we dit gaan aanpakken.”

Slot kijkt reikhalzend uit naar meer versterkingen. “Maar we zijn geen club waar we het geld onbeperkt kunnen uitgeven. We kunnen niet drie keer 10 miljoen euro betalen”, aldus de coach. “Als we in een keeper investeren, hebben we minder te besteden op andere plekken.” Feyenoord hoopt al weken op de komst van Ivanusec, maar volgens Slot is er nog geen witte rook. ”Bij mijn weten is het niet zo dat de handtekeningen al gezet waren voor het geval Dinamo zou worden uitgeschakeld in de Champions League.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert