Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen: ‘Arne Slot is blijkbaar achterlijk’

Driessen: ‘Arne Slot is blijkbaar achterlijk’

door Dominique Rademaker
4 reacties Foto: Mischa Keemink,

De eerste speelronde in de Eredivisie is gespeeld. Feyenoord is met name op het middenveld nog zoekende na het vertrek van dragende krachten Orkun Kökçü en Sebastian Szymanski. Tegen Fortuna Sittard probeerde trainer Arne Slot het met Quinten Timber op 10 en dat was niet erg succesvol. Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, begrijpt niets van de keuze van slot.

Hij is blijkbaar achterlijk”, zegt Driessen in het item ‘Koffie met Valentijn’ van Vandaag Inside. Slot stelde Timber als aanvallende middenvelder op met achter hem Mats Wieffer en Ramiz Zerrouki: “We weten toch al heel lang dat Timber niet op 10 kan spelen? Hij moet verdedigende middenvelder worden. Hij komt met zijn kwaliteiten nog het dichtst in de buurt bij Kökçü van die 3.”

Reageer op dit artikel

4 reacties

piet 16 augustus 2023 - 23:16

driesen is zelf de grootste debiel

Reply
Eddie 16 augustus 2023 - 23:47

Komt goed

Reply
Anoniem 17 augustus 2023 - 17:03

Ga je schamen Driessen zo te praten over de beste trainer van Nederland!!!!

Reply
Anoniem 18 augustus 2023 - 18:07

Kijk naar jezelf

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert