Home Laatste Feyenoord Nieuws Kenneth Perez: ‘Misschien is Feyenoord te hebberig geweest’

Kenneth Perez: ‘Misschien is Feyenoord te hebberig geweest’

door Dominique Rademaker
3 reacties Foto: Mischa Keemink

In de aflevering van Voetbalpraat komt de afgeketste transfer van Lutsharel Geertruida aan bod. De verdediger stond op het punt om te verkassen naar RB Leipzig, maar werd uiteindelijk teleurgesteld.

”Als speler denk je: met zulke bedragen komt die transfer wel rond. In zijn hoofd was hij er denk ik al, je gaat kijken naar appartementen en je nieuwe leven voorstellen. Het gaat wel om geld, maar voetballers blijven mensen.”

“Ik vraag me af of Feyenoord te hebberig is geweest in de onderhandelingen. Ze hebben te lang afgewacht en daarom is Leipzig doorgeschakeld. Ik weet niet of je voor Geertruida ooit weer zo een bedrag gaat krijgen”, aldus de analist. “Hij stond er dit weekend wel weer gewoon, dat zegt ook wel weer wat over zijn onverzettelijkheid”.

Reageer op dit artikel

3 reacties

Fr23 15 augustus 2023 - 18:00

Lekker laten lullen die Perez

Reply
Gerard 15 augustus 2023 - 19:12

Heb niets met hebberigheid te maken maar omdat er een andere speler die op links speelt geblesseerd raakte zijn ze daarvoor gegaanl, laat Perez zich nu maar bezig houden met zijn clubje.

Reply
Mike 16 augustus 2023 - 09:31

Geertruida is beter dan Timber. Dan maar wachten op Engelse interesse. Prima. Goed gedaan. Feyenoord kan hem ook goed gebruiken in CL. Vervelend voor Geertruida zelf, maar dat hoort bij prof zijn.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws