Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord stoeit op transfermarkt: Toptargets niet haalbaar

Feyenoord stoeit op transfermarkt: Toptargets niet haalbaar

door Redactie FR010.nl
5 reacties Foto: Mischa Keemink,

Feyenoord heeft het lastig op de transfermarkt. De zo gewenste versterkingen voor het elftal van Arne Slot bleken tot nu toe niet haalbaar. Feyenoord ontbeert de financiële middelen dat PSV bijvoorbeeld wel heeft. Zo was Feyenoord ook in gesprek met Noa Lang maar konden de Rotterdammers de transfersom niet ophoesten.

Zo ging dit eerder ook al bij Arnaut Danjuma. Slot zat om tafel met de buitenspeler maar ook dit maal bleken de huursom en het salaris te gortig voor Feyenoord-begrippen. De Rotterdammers informeerden ook bij Charles De Ketelaere maar AC Milan wilde hem niet verkopen en Feyenoord kreeg een nee als antwoord. Ook probeerde Feyenoord de talentvolle Kroaat Martin Baturina van Dinoma Zagreb aan te trekken.  Financieel bleek het niet haalbaar voor de Rotterdammers.

Luis Sinisterra lijkt de volgende in het rijtje te gaan worden. Vooralsnog moet Feyenoord dus wachten op buitenkansjes aan het einde van de transferperiode.

Reageer op dit artikel

5 reacties

Pieter van Aalst 15 augustus 2023 - 10:03

Zonde hoor! Ik weet natuurlijk niet waar al het geld naartoe is gegaan maar ik denk weleens had toch alles terug geïnvesteerd wat je aan de transfers over had gehouden en had echt 2 topspelers gehaald. Bij de eerste twee eindigen is zo belangrijk dit jaar! Lukt dat dan had je volgend jaar al je schulden af kunnen betalen en had je tientallen miljoenen binnengehaald en had je echte topspelers gehad.

Als je nu derde wordt heb je Aajax weer in het zadel geholpen en loop je weer achter de feiten aan.

Reply
Richard Klop 15 augustus 2023 - 10:56

Feyenoord zou eens duidelijkheid moeten geven over waar het geld dan naartoe gaat. Dit zal een hoop schelen met de reacties van de supporters.

Reply
Anoniem 15 augustus 2023 - 16:47

Eens!

Reply
Ronald 15 augustus 2023 - 18:52

Enig idee hoeveel schulden er nog afgelost moesten worden?
Enig idee hoeveel topspelers er helemaal niet in NL willen spelen voor zo’n “laag” salaris?

Reply
Humo 15 augustus 2023 - 12:02

Als ze het goed gaan in de champions league Dan kan Feyenoord ook veel hogere transfer bedragen vragen .. dan komt er vanzelf veel meer geld en kan men zich met .. andere meten

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws