App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: Update Idrissi en Sinisterra

1908: Update Idrissi en Sinisterra

door Dominique Rademaker
3 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord is op de achtergrond nog steeds druk bezig met de mogelijke komst van Luis Sinisterra en Oussama Idrissi. Beide spelers sturen aan op een vertrek bij hun huidige club, terwijl de Rotterdammers maar één van deze spelers toe lijken te gaan voegen aan de selectie.

Sinisterra degradeerde het afgelopen seizoen met Leeds United en traint ondertussen apart van de groep. De komende uren zitten Feyenoord en Leeds United op directieniveau bij elkaar om de mogelijkheden omtrent een transfer te bespreken.

Idrissi ontbreekt woensdag in de selectie van Sevilla. De Spanjaarden nemen het in de finale van de Supercup op tegen Manchester City en de linksbuiten is niet mee afgereisd naar Piraeus, waar het duel morgen om 21:00 zal plaatsvinden. Idrissi heeft aan Feyenoord laten weten dat zijn voorkeur uitgaat naar een sportieve uitdaging.  Betrokken partijen bereikten nog geen akkoord, al is dat akkoord met Idrissi vanzelfsprekend wel dichter bij dan een akkoord met Sinisterra

Reageer op dit artikel

3 reacties

M 15 augustus 2023 - 17:59

Beide halen en nog een middenvelder,

Reply
Pieter van Aalst 15 augustus 2023 - 19:44

Sinisterra halen en die Kroaat meer heb je niet nodig

Reply
Peter de Bruijn 17 augustus 2023 - 09:48

Nee hé

Reply
FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert