Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord verhuurt Bullaude aan Boca Juniors

Feyenoord verhuurt Bullaude aan Boca Juniors

door Redactie FR010.nl
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Ezequiel Bullaude wordt door Feyenoord voor één seizoen verhuurd aan Club Atlético Boca Juniors. De 22-jarige aanvallende middenvelder, die bij Feyenoord nog tot medio 2027 onder contract staat, komt daardoor tot de zomer van 2024 uit voor de topclub uit Buenos Aires.

Bullaude, die door Feyenoord in de zomer van 2022 werd overgenomen van de Argentijnse club Godoy Cruz, kwam tot dusver tot vijftien duels voor Feyenoord 1. Daarin scoorde hij één keer. In de achtste finale van de UEFA Europa League tegen Shakhtar Donetsk zorgde het Argentijnse talent voor de belangrijke 1-1, waarna Feyenoord zich een week later in de eigen Kuip na een 7-1 overwinning wist te verzekeren van een plek in de kwartfinale.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Koossie 010 15 augustus 2023 - 09:40

Zonde, had best potentie! Hopelijk ooit nog te zien in De Kuip.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws