Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ‘ik kon me wel vinden in de beslissing om daar rood voor te geven.’

Slot: ‘ik kon me wel vinden in de beslissing om daar rood voor te geven.’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord beleefde zondag een uiterst teleurstellende middag en morste direct punten tegen Fortuna Sittard, nadat het vanaf de 25e minuut met een man minder speelde. Bart Nieuwkoop kreeg in eerste instantie geel, maar scheidsrechter Dieperink koos er toch voor de rode kaart te trekken na het zien van de videobeelden.

Tegenover ESPN geeft Slot aan de actie van Nieuwkoop niet handig te vinden en kan hij zich vinden in de beslissing van Dieperink.  ‘De vraag is of hij op die plek in het veld zo agressief het duel in moet gaan. Ik ben het met je eens dat hij uitglijdt, maar dat is voor de scheidsrechter geen argument. Dus ik kon me wel vinden in de beslissing om daar rood voor te geven.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws