Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Fantastische aankoop Te Kloese en Slot’

‘Fantastische aankoop Te Kloese en Slot’

door Dominique Rademaker
0 reacties

In Goedemorgen Eredivisie bespreken de tafelgasten Feyenoord aanwinst Ayase Ueda. Feyenoord nam de 24-jarige goaltjesdief over van Cercle Brugge voor een transfersom die boven die 10 miljoen euro uit kan komen en brak daarmee zijn eigen transferrecord.

Analist Aad de Mos is erg te spreken over de kersverse aanwinst. De Mos heeft afgelopen seizoen het Belgische voetbal op de voet gevolgd en zag Ueda wekelijks uitblinken.

”Waar ik in geloof, dat gaat een openbaring worden: ”Ueda”.  Hij verwacht dat de Japanner snel zijn kans gaat grijpen in het elftal en ziet ook mogelijkheden op het middenveld. ”Die gaat dadelijk op nummer tien spelen achter Gimenez. Stengs gaat naar rechts toe, dat wordt een hele mooie oplossing voor Slot.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws