Home Laatste Feyenoord Nieuws Ivanušec pas na Europese playoffs Feyenoorder

Ivanušec pas na Europese playoffs Feyenoorder

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het lijkt erop dat Dinamo Zagreb voorlopig nog gebruikt wenst te maken van de diensten van Luka Ivanušec. De aanvaller zelf wil dolgraag de overstap maken naar Rotterdam en ook de clubleiding van Dinamo Zagreb is daar van op de hoogte.

Volgens eerdere berichtgeving zou Dinamo Zagreb de aanvaller laten vertrekken na het tweeluik met AEK Athene op 15 en 19 augustus. Nu weten Kroatische media echter te melden dat Dinamo ook na het tweeluik met AEK Athene gebruik wenst te maken van de diensten van Ivanušec. Na deze twee wedstrijden spelen de Kroaten óf de Champions League-playoffs tegen Royal Antwerp FC, 22 augustus en 30 augustus óf de Europa League-playoffs tegen FC Kopenhagen of Sparta Spraag, 24 augustus en 31 augustus.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws