Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hooijdonk: ‘ Het is allemaal vrij stabiel gebleven’

Van Hooijdonk: ‘ Het is allemaal vrij stabiel gebleven’

door Dominique Rademaker
0 reacties

Het nieuwe Eredivisieseizoen staat op het punt van beginnen. Feyenoord trapt zondagmiddag om 14:30 in de eigen Kuip af voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. In gesprek met de NOS deelt Van Hooijdonk alvast zijn voorspelling.

”Ik denk Feyenoord”, aldus Van Hooijdonk op de vraag wie er kampioen gaat worden. ”Het is allemaal vrij stabiel gebleven en ik denk zelfs dat ze beter zijn dan vorig seizoen. Zeker als Lutsharel Geertruida blijft en buitenspeler Luka Ivanusec er nog bij komt. De speelstijl is duidelijk en Arne Slot kan zijn gewenste spel snel projecteren op de nieuwe spelers. Feyenoord begint in die zin met een voorsprong aan het seizoen en aanvallend zit Feyenoord breder in de spelers dan vorig seizoen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws