Home Laatste Feyenoord Nieuws Telegraaf: ‘Ivanusec na principeakkoord volgende week Feyenoorder’

Telegraaf: ‘Ivanusec na principeakkoord volgende week Feyenoorder’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenoord zal Luka Ivanušec volgende week verwelkomen. Dat stelt De Telegraaf. De club heeft eerder een voorlopige overeenkomst bereikt met Dinamo Zagreb, waarin afspraken zijn gemaakt voor de definitieve overgang van Ivanušec naar Feyenoord.

Het is de bedoeling dat Ivanušec beschikbaar zal zijn voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam in De Kuip. Hoewel de 24-jarige vleugelspeler nog zal deelnemen aan de belangrijke wedstrijd tegen AEK, zal hij niet meer beschikbaar zijn tijdens de daaropvolgende confrontatie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws