Home Laatste Feyenoord Nieuws Nieuwkoop: ‘ Feyenoord voelt als thuiskomen’

Nieuwkoop: ‘ Feyenoord voelt als thuiskomen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Na 2 jaar België is hij weer terug op het oude nest en mag Bart Nieuwkoop zich sinds vandaag weer Feyenoorder noemen. Terug in De Kuip bespreekt hij zijn transfer met Feyenoord op het YouTube kanaal van de club.

Het voelt als thuiskomen. ‘Het is altijd mijn club gebleven en als je dan hoort van interesse is het niet moeilijk om de keuze te maken om terug te keren.’ Uiteraard sprak Nieuwkoop met trainer Arne Slot. ‘Ik denk dat hij een fan is van de intensiteit die ik kan leveren in wedstrijden en hij heeft gevraagd om dat ook hier weer te brengen.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws