Home Laatste Feyenoord Nieuws Gouka: ‘ Afketsen transfer kan door gaan werken in het hoofd van Geertruida’

Gouka: ‘ Afketsen transfer kan door gaan werken in het hoofd van Geertruida’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het afketsen van de transfer van Lutsharel Geertruida naar RB Leipzig kan nog wel eens door gaan werken in het hoofd van de verdediger, zo stelt Mikos Gouka in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

“Speler teleurgesteld achtergebleven, Leipzig teleurgesteld achtergebleven en Feyenoord is een beetje de vraag. Ik zie veel supporters die denken we hebben de slag gewonnen. Geertruida blijft aan boord, je gaat de Champions League in met Geertruida, je gaat de titel proberen te verdedigen met Geertruida en je houdt een goede speler aan boord”, aldus Gouka.

Slot is blij met het aanblijven van Geertruida en denkt dit te kunnen managen. ”Hij kan bij de pakken neer gaan zitten, maar daar heeft hij uiteindelijk alleen zichzelf mee”, aldus Johan Inan, die ook aanschoof in de podcast.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert