Home Laatste Feyenoord Nieuws Rob Dieperink fluit eerste wedstrijd Feyenoord

Rob Dieperink fluit eerste wedstrijd Feyenoord

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dennis Higler heeft vrijdag de leiding over FC Volendam – Vitesse. De 37-jarige arbiter fluit om 20.00 uur in het Kras Stadion voor de aftrap van het Eredivisieseizoen 2023/’24.

Higler krijgt in het vissersdorp langs de zijlijnen ondersteuning van Mario Diks en Stefan de Groot. Kevin Puts is de vierde official. Het videoarbitrageteam bestaat uit Clay Ruperti en Erik Koopman.

Landskampioen Feyenoord start de titelverdediging zondag tegen Fortuna Sittard. In de Kuip fluit scheidsrechter Rob Dieperink om 14.30 uur voor de aftrap. Jochem Kamphuis fungeert als VAR. Eredivisiedebutant Almere City FC start zondag om 16.45 uur met een thuiswedstrijd tegen FC Twente. Sander van der Eijk is hier de arbiter, Laurens Gerrets de VAR.

PEC Zwolle en Heracles Almelo zijn de andere twee promovendi. PEC Zwolle luistert de terugkeer op het hoogste niveau zaterdag op met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Joey Kooij fluit in 21.00 uur voor de aftrap. Heracles Almelo begint een uur eerder in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax, met Jeroen Manschot als scheidsrechter van dienst.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws