Home Laatste Feyenoord Nieuws Nieuwe data inhaalwedstrijd Dinamo Zagreb

Nieuwe data inhaalwedstrijd Dinamo Zagreb

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink, WaterwegSport.nl

Vanwege ernstige ongeregeldheden had Dinamo Zagreb al besloten geen uitsupporters meer mee te nemen, zo valt te lezen op de social media kanalen van de club. Zoals bekend heeft de UEFA inmiddels besloten om de wedstrijd definitief uit te stellen, naar aanleiding van de rellen waarbij een AEK Athene supporter om het leven is gekomen. De UEFA is voornemens om op vrijdag 18 of zaterdag 19 augustus de wedstrijd in te halen, zo valt te lezen op de website.

Bij beide duels zullen geen uitsupporters aanwezig zijn. Wat het uitstellen van de wedstrijd betekent voor de transfer van Luka Ivanusec, die volgens eerdere berichten op 16 augustus in Rotterdam werd verwacht, is op dit moment nog onduidelijk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws