App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws RB Leipzig meldt zich opnieuw voor Geertruida

RB Leipzig meldt zich opnieuw voor Geertruida

door FR010 Redactie
0 reacties

RB Leipzig heeft volgens 1908.nl een nieuw, mondeling bod uitgebracht op Lutsharel Geertruida. De Duitse club hoopt de verdediger voor 25 miljoen euro plus een aantal extras over te nemen van Feyenoord. Het is de verwachting dat Leipzig het bod later deze week officieel uitbrengt. De Duitsers probeerden Geertruida al eerder  over te nemen van Feyenoord. Twee biedingen van 15 en 20 miljoen euro werden door de Rotterdammers resoluut geweigerd. RB Leipzig kan door de verkoop van Josko Gvardiol aan Manchester City het nodige geld uitgeven. De 21-jarige centrale verdediger staat op het punt om voor om en nabij de negentig miljoen euro naar de kampioen van Engeland te verkassen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert