Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord en SC Heerenveen akkoord over Denzel Hall

Feyenoord en SC Heerenveen akkoord over Denzel Hall

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenoord en sc Heerenveen hebben een akkoord bereikt over de transfer van verdediger Denzel Hall. Volgens berichten in de Leeuwarder Courant en het Algemeen Dagblad was de overeenstemming al erg dichtbij en nu is de deal definitief rond. Hall zal bij zijn nieuwe club een contract voor vier jaar tekenen.

Voor de 22-jarige Hall betekent dit een definitieve transfer, nadat hij afgelopen seizoen op huurbasis bij ADO Den Haag speelde. De exacte transfersom die Heerenveen aan Feyenoord zal betalen, is niet bekendgemaakt. Hall had nog een lopend contract bij Feyenoord tot medio 2024.

Het vertrek van Hall hing al enige tijd in de lucht. Eerder toonde Fortuna Sittard ook interesse in de rechtsback, maar uiteindelijk kon Heerenveen doorgaan met de deal na het vertrek van Milan van Ewijk naar Coventry City. Hall doorliep de volledige jeugdopleiding van Feyenoord en speelde uiteindelijk twee officiële wedstrijden in het eerste elftal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert