Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dinamo Zagreb wil transfer Ivanusec vertragen’

‘Dinamo Zagreb wil transfer Ivanusec vertragen’

door Redactie FR010.nl
1 reacties

Na de komst van Ayase Ueda lijkt Feyenoord ook snel over Luka Ivanusec te willen beschikken. Diverse media stellen dat de transfer spoedig afgerond zou worden maar Dinamo Zagreb probeert de transfer te vertragen.

Dinamo Zagreb hoopt met Ivanusec in het elftal de groepsfase van de Champions League te halen. Dat zou de club een flinke som geld opleveren. Het lijkt zodoende voor de hand te liggen dat Ivanusec ook komende woensdag, als Dinamo Zagreb de return tegen FC Astana speelt, wederom in actie komt.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 31 juli 2023 - 11:44

Dat wordt dus na 15 augustus

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert