Home Laatste Feyenoord Nieuws Wie wordt de nieuwe aanvoerder van Feyenoord?

Wie wordt de nieuwe aanvoerder van Feyenoord?

door FR010 Redactie
2 reacties Foto: Mischa Keemink

Na het vertrek van Orkun Kökcu is er bij Feyenoord een vacature onstaan voor de positie van aanvoerder. Volgens de Telegraaf komen er vier spelers in aanmerking voor deze positie. De kandidaten zijn doelman Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, David Hancko en Gernot Trauner. Alle kandidaten hebben zo hun voors en tegens om de band te dragen het aankomende seizoen. Eigen producten Bijlow en Geertruida kennen de club door en door. De doelman droeg de band al eerder. Geertruida droeg de band vorig seizoen ook al een paar keer, maar is voor de camera’s niet de beste prater. Hancko en Trauner spreken geen Nederlands, maar zijn in het veld duidelijk de leiders van het team.

Wie zou de aanvoerdersband van Feyenoord in het seizoen 2023-2024 moeten dragen?

Reageer op dit artikel

2 reacties

Kees 27 juli 2023 - 10:46

Op zeker Trauner of Bijlow.

Reply
Anoniem 30 juli 2023 - 11:35

Ik ga voor Justin Bijlow. Trauner is ook een optie Kees, maar gezien communicatie enz… ga ik voor Justin.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws