Home Laatste Feyenoord Nieuws Patrick Walemark richting een (tijdelijke) uitgang bij Feyenoord?

Patrick Walemark richting een (tijdelijke) uitgang bij Feyenoord?

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De kans de Patrick Walemark volgend seizoen door Feyenoord wordt verhuurd aan een andere club is zeer groot.  Dat zegt FootballTransfers.com op hun website. De beste optie zou een verhuur zijn van de 21-jarige aanvaller. Volgens het databedrijf SciSports heeft de Zweed het potentieel om uiteindelijk bij Feyenoord te slagen, maar zal hij minuten moeten maken. SciSport denkt dat de KeukenKampioen Divisieclubs Willem II en ADO Den Haag de beste opties zijn voor de Zweed. Als derde noemt het bedrijf FC Volendam, dat in de eredivisie uitkomt. Dit met name om de manier van spelen van de Volendammers. Walemark komt het best tot zijn recht bij een ploeg die aanvallend speelt en niet tegen degradatie hoeft te spelen.

Vorig seizoen kwam Walemark slechts 770 minuten in actie voor de huidige landskampioen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert