App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord verhuurt Tidjany Touré aan Gil Vicente FC

Feyenoord verhuurt Tidjany Touré aan Gil Vicente FC

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Tidjany Touré verhuist op huurbasis naar Gil Vicente. De 21-jarige aanvaller, die bij Feyenoord nog een contract heeft tot medio 2025, komt tot het einde van dit seizoen uit voor de club uit de Primeira Liga, de hoogste divisie in Portugal.

Touré werd vorige zomer overgenomen van Paris Saint-Germain en kwam in de eerste seizoenshelft voornamelijk in actie voor Feyenoord Onder 21. In de winterstop werd de Fransman aan FC Dordrecht verhuurd, waar hij met zes doelpunten in vijftien wedstrijden een uitstekende indruk wist achter te laten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert