Home Laatste Feyenoord Nieuws Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal van start

Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal van start

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Als landskampioen opent Feyenoord het nieuwe seizoen met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, op vrijdag 4 augustus tegen bekerwinnaar PSV.

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart geen toegang tot deze wedstrijd, maar kunnen uiteraard wel hun eigen plaats met voorrang terugkopen. Dit is per direct mogelijk tot en met maandag 24 juli 23:59 uur. Hierna vervalt de eigen plaats en is het mogelijk om vanaf dinsdag 25 juli 13:00 een ander beschikbaar vak te kiezen. Deze voorrangsperiode loopt tot woensdag 26 juli 08:59 uur.

Voor een aantal seizoenkaarthouders is bij deze wedstrijd hun eigen plaats niet beschikbaar. Dit omdat plaatsen noodgedwongen naar de KNVB, Johan Cruijff Foundation of vergroot bezoekersvak zijn gegaan. Seizoenkaarthouders die dit aangaat, hebben wel de mogelijkheid om te verplaatsen. Zij kunnen tot en met woensdag 26 juli 08:59 uur met voorrang (in eerste instantie) één kaart kopen. Seizoenkaarthouders worden hier persoonlijk per e-mail over geïnformeerd.

Legioen-leden en Kameraadjes

Vanaf woensdag 26 juli 18:00 uur krijgen leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes de mogelijkheid om in eerste instantie één kaart te bestellen, op basis van beschikbaarheid. Deze voorrangsperiode loopt tot en met vrijdag 28 juli 08:30 uur.

Overige supporters

Op vrijdag 28 juli is het de beurt aan overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 09:00 uur twee kaarten per supporter bestellen, mits beschikbaar. Met ingang van deze laatste fase kunnen Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes in totaal twee kaarten (bij)kopen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws