App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Oud-Feyenoorder Karim Rekik tekent in Saudi-Arabie

Oud-Feyenoorder Karim Rekik tekent in Saudi-Arabie

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Karim Rekik (foto), afgelopen seizoen met zijn club Sevilla nog winnaar van de Europa League, gaat zijn geluk beproeven in Saudi-Arabië. Naar verluidt staat hij op het punt een contract te tekenen bij Al Ettifaq, de club van trainer Steven Gerrard.

Die melding kwam maandag van Fabrizio Romano. De club uit Saudi-Arabië nadert een akkoord met Sevilla, terwijl Rekik reeds is aangemeld voor de medische keuring. De in Den Haag geboren, inmiddels 28-jarige, Rekik begon bij Scheveningen met voetballen. In 2002 stapte hij over naar de jeugdopleiding van Feyenoord. In 2011 verkaste hij naar Manchester City. Door die club werd hij achtereenvolgens verhuurd aan Portsmouth, Blackburn Rovers en PSV. Vervolgens stond hij onder contract bij Olympique Marseille en Hertha BSC.

Sevilla

Sinds oktober 2020 speelt hij bij Sevilla, waar zijn contract nog twee seizoenen doorloopt. De club uit Saudi-Arabië zal dus eerst met Sevilla tot overeenstemming moeten komen, maar dat zal niet tot grote problemen leiden, want de club is bereid een fikse transfersom voor Rekik, die viermaal het shirt van het grote Oranje droeg, te betalen. Bij Al Ettifaq staat ook voormalig Ajacied Amin Younes onder contract.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert