App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Mark Diemers duikt op bij degradant

Mark Diemers duikt op bij degradant

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Een bekend gezicht keert vanaf vandaag terug op het trainingsveld in het Cambuur Stadion. Oud-speler en geboren en getogen Leeuwarder Mark Diemers (29) traint de komende periode namelijk mee om zijn conditie op peil te houden.

De middenvelder doorliep de gehele jeugdopleiding van SC Cambuur en maakte in 2013 onderdeel uit van het team dat kampioen werd van de Jupiler League. Nadien kwam hij uit voor FC Utrecht, De Graafschap, Fortuna Sittard, Feyenoord, Hannover 96 en FC Emmen. Sinds 1 juli is Diemers transfervrij nadat zijn contract bij de laatstgenoemde club afliep.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert