Home Laatste Feyenoord Nieuws Thomas Beelen sluit direct aan: ‘Deze kans kon ik niet laten liggen’ (video)

Thomas Beelen sluit direct aan: ‘Deze kans kon ik niet laten liggen’ (video)

door Redactie FR010.nl
0 reacties

De transfer van Thomas Beelen van PEC Zwolle naar Feyenoord is volledig afgerond.

De 22-jarige verdediger zette maandag in De Kuip zijn handtekening onder een contract voor vier jaar, tot medio 2027. ‘Feyenoord is een topclub in Nederland, vorig seizoen kampioen geworden en gaat de Champions League in. Het is snel gegaan voor mij, maar soms komen er kansen voorbij die je niet kunt laten liggen. Ik denk dat ik me nog goed verder kan ontwikkelen en kijk ernaar uit om hier mijn plekje te vinden.’

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 |